A Race Against Breast Cancer (velgørenhedsarmbånd)

Image Information

Fint og helt enkelt armbånd fra Anna Moltke-Huitfeldt lavet i snor, som er voksbehandlet på bæredygtig vis. Guldet er Fairtrade og Fairmined økologisk guld, og er i hhv. 14k og 18k, hvilket også fremgår på mønten.
Dette armbånd er specielt fremstillet til A Race Against Breast Cancer, hvor også 10% af overskuddet går til deres forskning i brystkræft.

Armbåndet koster 1600DKK i 14k og 1875DKK i 18k, og kan købes i webshoppen (http://www.moltke-huitfeldt.com).
Snorene på armbåndet fås i følgende farver: sort, turkis, rød, brun, mørk pink, lilla, natur og smaragdgrøn.

Anna Moltke-Huitfeldt er som den eneste guldsmed herhjemme certificeret med Small Gold Licensee, som gives af Fairtrade International. Dette betyder, at de ædelmetaller hun bruger er Fairtrade-certificeret, og ydermere betyder certificeringen, at der er kontrol med alle led fra minearbejder til forbruger. Eksempelvis får minearbejderne en fair pris og ordentlige arbejdsvilkår, og den fair pris for ædelmetallerne giver fx arbejderne mulighed for at give deres børn en uddannelse.
Oro Verde-guld er økologisk udvundet guld – dvs. der ikke er brugt kemikalier til at udvinde det, og Fairtrade-guld er også en stor del af hendes designs. Sølvet er også bæredygtigt udvundet i Bolivia, diamanterne er konfliktfri og perlernes oprindelse kender hun også, således at disse også fremskaffet og handlet på fair vis. Alle smykker produceres i Danmark.

For at få ovenstående yderligere info om Anna Moltke-Huitfeldt, kan du bare klikke på den nederste “Add to basket”, så bliver dokumentet lagt i din kurv.