Ambassadør: Camilla Ottesen

Select Files

Image Information

Det efterhånden verdenskendte Nelson Mandela Bangle Project, hvor HIV- og Aids-ramte sydafrikanere blev hjulpet økonomisk ved at producere armbåndene, har været en overvældende succes. Faktisk har tilslutningen været så stor, at organisationen bag nu kaster sig over et af Mandelas andre mærkesager; at bekæmpe analfabetisme. Derfor er fokus nu rettet mod at restaurere og ombygge gamle skibscontainere til biblioteker, som stilles ud i sydafrikanske landsbyer, så børnene kan få bøger at læse i og denne vej rundt bekæmper analfabetisme og udbreder viden.

På de nye armbånd er det nu Nelson Mandelas underskrift som er stemplet ned i det, og ikke længere 46664. Hvert armbånd har sit eget serienr., så man via dette kan gå ind og se hvad pengene præcist er gået til.

Camilla Ottesen er et kendt ansigt i dansk TV, og er bl.a. kendt for sin værtsrolle i “Fangerne på Fortet”, diverse børneprogrammer og til Melodi Gran Prix 2008.

FairStyles arbejder frivilligt som ansvarlige for stylig og kreativ ledelse i forbindelse med nogle af fotooptagelserne af de danske ambassadører, og står for al PR og kommunikation i Danmark.

Forhandles i bl.a. www.fair-shop.dk

Billederne er taget af Stine Heilmann