Anouk støvle

Image Information

Sindssygt smuk støvle med wedge hæl fra danske ETHNO. Støvlen fås i hhv. sæl- og ponyskind, hvor førstnævnte er certificeret bæredygtigt, grønlandsk sælskind. Dens foer er lammeuld.
Støvlen kan styles på to måder, da den kan bruges i skaftets fulde længde, men også foldes ned.

Style: Anouk High Wedge

Str. 36-41

Pris: Sælskind 2799 kr / ponyskind 2199 kr

Forhandler: 26332826 / 25137725

ETHNO er en danskejet virksomhed som producerer sko og støvler af grønlandsk sælskind, hvor de naturlige materialer, komfort og design er i fokus.

Der anvendes udelukkende certificerede grønlandske sælskind, som alle lever op til EU’s krav om bæredygtig velfærd. Siden 1980′erne har historier om den truede grønlandssæl samt at det er babysæler som dræbes eksisteret, men dette har intet hold med virkeligheden.
I dag er der en overbestand af sæler, hvilket bl.a. betyder, at disse spiser en alt for stor del af det fiskeliv, som de grønlandske fiskere lever af, og er dermed en tikkende bombe under den grønlandske erhvervsliv. Sælfangst er i dag stadig en vigtig kilde til ernæring, indkomst og beklædning for mange grønlændere.

ETHNO er med andre ord en fusion mellem gammelt håndværk og nytænkning, traditionelt og moderne design og et århundrede gammelt erhverv i en verden anno 2014.