Armbånd i rød snor med sølvmønt

Image Information

Fint og helt enkelt armbånd fra Anna Moltke-Huitfeldt lavet i rød snor, som er voksbehandlet på bæredygtig vis. Sølvet er finsølv, såkaldt 999-sølv (og ikke 925-sølv) som er Fairtrade-certificeret sølv fra Bolivia og Peru.

Armbåndet koster 650DKK, og kan købes i webshoppen (http://www.moltke-huitfeldt.com)

Anna Moltke-Huitfeldt er som den eneste guldsmed herhjemme certificeret med Small Gold Licensee, som gives af Fairtrade International. Dette betyder, at de ædelmetaller hun bruger er Fairtrade-certificeret, og ydermere betyder certificeringen, at der er kontrol med alle led fra minearbejder til forbruger. Eksempelvis får minearbejderne en fair pris og ordentlige arbejdsvilkår, og den fair pris for ædelmetallerne giver fx arbejderne mulighed for at give deres børn en uddannelse.
Oro Verde-guld er økologisk udvundet guld – dvs. der ikke er brugt kemikalier til at udvinde det, og Fairtrade-guld er også en stor del af hendes designs. Sølvet er også bæredygtigt udvundet i Bolivia, diamanterne er konfliktfri og perlernes oprindelse kender hun også, således at disse også fremskaffet og handlet på fair vis. Alle smykker produceres i Danmark.

For at få ovenstående yderligere info om Anna Moltke-Huitfeldt, kan du bare klikke på den nederste “Add to basket”, så bliver dokumentet lagt i din kurv.