Bambuscykel (herre)

Select Files

Image Information

Denne cykel (Chrome Hero) vil uden tvivl skaffe dig mange misundelige og anerkendende blikke i gadebilledet! Cyklens stel er håndbygget i Ghana, og når du bestiller cyklen online bestemmer du selv:
- hvor stor cyklen skal være
- hvilken sadel den skal have
- hvilke håndtag der skal sidde på
- og hvor mange gear der skal være
Med andre ord har du selv stor mulighed for at personliggøre din cykel, så den bliver lige som du vil have den (tilvalg foruden standard har en lille merpris). Bambus er konkurrencedygtig med metal styrkemæssigt, så du skal ikke bekymre dig om, at den knækker eller braser sammen!

Modellen på billedet er fitted som standard model med sort Brooks-sadel, og koster fra 5.999 DKK. Cyklen kan købes på bambuscykler.dk eller hos en af følgende forhandlere

Bambuscykler.dk er et dansk foretagende, som samarbejder med University of Columbia for at få bedst mulige resultater. Deres tanker er, at hele produktionskæden skal tilføres værdi; lige fra bonden der høster bambus til chaufføren der står for transporten og til den der samler cyklen. Det er et bæredygtigt entreprenørskab, som søger at etablere en virksomhed, hvor alle led i kæden kan se idéen i at arbejde for bedst mulige produkt.

 

Rammen er håndbygget bambusramme fra Ghana.
Bremserne er Tektro Alu V-bremser og bremsegreb.
Hjulene er 28 tommer
Nav fra Shimano
Gear fra Shimano Nexus
Krankbox fra Shimano
Kæde fra Shimano
Dæk er “Performance Pro Breaker” fra Hartje.
Pedaler er med indbygget industrilejer fra Contec.
Forgaflen er fra Trekking-Gabel.
Sadel er standard en Contec Trekking-/Sportsattel, men kan erstattes af Brooks sadler i forskellige farver og modeller (B67/B17).
Hvis du har lyst til at prøvekøre en cykel, så find et showroom eller kontakt os på kunde@bambuscykler.dk