Ecobamboo, tandbørste, 39 kr.

Image Information

Tandbørster fra ecobamboo lavet i moso-bambus (som pandaerne ikke spiser), hvor børsterne er lavet af bambusfibre og nylon4, som er BPA-fri og letnedbrydelig i naturen. Tandbørsterne holder 3-4 måneder (ganske som en konventionel tandbørste) og kan sammen med emballagen smides i komposten, hvor den nedbrydes naturligt.

ecobamboo er et polsk brand, som producerer bæredygtige tandbørster – og har som de eneste på markedet certificeringer til deres tandbørster. Du finder selvfølgelig ingen grimme kemiske stoffer i tandbørsten, som eksempelvis BPA (bisphenol A), som findes i visse konventionelle tandbørster, og den bambus der bruges til tandbørsterne, er såkaldt moso-bambus. Tandbørsterne holder 3-4 måneder – ganske som en almindelig tandbørste. De fås i en super blød version, en blød, mellem og hård version.

Derudover er al emballage miljøvenlig og let for naturen at nedbryde. Faktisk kan du smide både tandbørste og emballage i komposten, når du er færdig med det.

Bambus er en super hurtigtvoksende græsart, som også er meget stærk og elastisk, hvorfor den også egner sig rigtig godt til eksempelvis tandbørster. Samtidig giver det også et elegant og eksklusivt look til badeværelset.