‘Globe’ øreringe

Image Information

Fine og unikke øreringe fra Anna Moltke-Huitfeldt lavet 18k og 24k Oro Verde guld, som også er økologisk, Fairtrade og fairmined. Inden i kuglen er der fairtrade rådiamanter fra the Liqhobong Women Diamonds Community – totalt er der 4,49ct.

Øreringene koster 15500DKK, og kan købes i webshoppen (http://www.moltke-huitfeldt.com)

Anna Moltke-Huitfeldt er som den eneste guldsmed herhjemme certificeret med Small Gold Licensee, som gives af Fairtrade International. Dette betyder, at de ædelmetaller hun bruger er Fairtrade-certificeret, og ydermere betyder certificeringen, at der er kontrol med alle led fra minearbejder til forbruger. Eksempelvis får minearbejderne en fair pris og ordentlige arbejdsvilkår, og den fair pris for ædelmetallerne giver fx arbejderne mulighed for at give deres børn en uddannelse.
Oro Verde-guld er økologisk udvundet guld – dvs. der ikke er brugt kemikalier til at udvinde det, og Fairtrade-guld er også en stor del af hendes designs. Sølvet er også bæredygtigt udvundet i Bolivia, diamanterne er konfliktfri og perlernes oprindelse kender hun også, således at disse også fremskaffet og handlet på fair vis. Alle smykker produceres i Danmark.

For at få ovenstående yderligere info om Anna Moltke-Huitfeldt, kan du bare klikke på den nederste “Add to basket”, så bliver dokumentet lagt i din kurv.