Nederdel

Select Files

Image Information

Cool nederdel med lynlås i siden og slids i begge sider samt læg.
Kommer i handlen til foråret 2015!

Farver: Sort, mørkerosa og beige
Materialer: 100% bomuld
Størrelser: S, M & L

Pris: 650 kr.

Forhandlerliste:
www.fair-shop.dk (eneforhandler)

MIOPO er et portugisisk brand, som ønsker at deres forbrugere skal kaste sig i eventyret om at opdage livets mysterier og muligheder – på portugisisk hedder mysterie “MIstério” og muligheder “OPOrtunidades” (deraf navnet).

Brandet tager også hensyn til miljøet i deres produktion, og de samarbejder også med den cambodjanske organisation ‘Stichting Beetje Beter” (SBB), fordi MIOPO ønsker at mennesker i udviklingslandene med tiden får de samme muligheder, som vi fx her i Vesten har.
SBB blev etableret i 2007, og deres arbejde udspringer fra de store lossepladser i Phnom Penh i Cambodja, hvor hundredvis af fattige familier arbejder og lever. Familier – voksne som børn – arbejder sig gennem skraldet for at finde genanvendeligt og værdifuldt skrald, men dette betyder også, at børnene ikke kommer i skole. SBB hjælper børnene ved at tilbyde dem uddannelse, så de forhåbentlig kan få andre muligheder i livet end på lossepladsen. Samtidig giver SBB også ris til alle familiemedlemmerne, da børnenes skolegang betyder, at de ikke længere kan bidrage med arbejde, og familiens indtægt dermed falder.