Sidsel Dress

Select Files

Image Information

SS15: Smuk kjole fra Johanne Rubinstein!

Materiale: 93% viskose + 6% polyester + 1% elastan

Str.: One Size

Pris: 1399 DKK

Johanne Rubinstein er uddannet fra Danmarks Designskole i 1996, og tilbragte herefter flere år i Israel som freelancer for de mest eksklusive designbutikker. I 2002 startede hun eget brand, og solgte i ca. 30 butikker over hele Israel med kæmpe succes, hvilket senere førte til åbning af egen butik i hjertet af Tel Aviv. Efter hendes hjemkomst til Danmark åbnede hun sit eget designstudie på Frederiksberg, hvor hun kunne lave tøj ud fra de overbevisninger hun har; tøj skal ikke masseproduceres og kunden skal vide hvordan og hvorfra tøjet produceres samt under hvilke forhold.

Meget af tøjet syr Johanne fortsat selv i studiet, men får nu hjælp fra en systue i Ungarn, hvor en masse dygtige kvinder syr under gode arbejdsforhold og til ordentlige lønninger.
En stor del af Johannes tøj er one size, og komplimenterer en str. 36 såvel som en str. 42 og en 20-årig såvel som en 70-årig, hvilket er helt unikt og bæredygtigt. Hun konstruerer sine styles så der er så lidt stofspild som overhovedet muligt (ud fra zero waste-konceptet), og de rester der kommer bruges til grafiske snit i tøj eller tørklæder.

Johanne arbejder ud fra princippet om tidsløst og holdbart tøj, som er aktuelt både nu og fremover. Tøjet er grafisk med skæve linjer og har fundet et solidt ståsted i modebilledet. Farvetonerne er primært sort, grå og hvid, men suppleres også med få klassiske, farvekombinationer såsom petroleumsblå og gul.

Forhandlere:


Johanne Rubinstein
Vodroffsvej 2B
1900 Frederiksberg C
Tlf. 60 69 29 50

Fair-Shop
www.fair-shop.dk 

Fields Designstore
Fields
Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S
Tlf. 50 12 56 19