Sol plaid (grå)

Image Information

care by me er mærket bag denne eksklusive Sol plaid i 100% cashmere. Plaiden er grå, har en flot struktur i vævningen og snoede frynser. Sol-serien er vævet i Nepal.

Plaiden måler 130 x 190 cm og koster vejl. 3500 DKK

Farver: dark nature, grå og offwhite

 

Forhandlerliste:
Se butiksliste her

 

care by me er et dansk brand, som laver slow-fashion og boligprodukter i høj kvalitet – og formår endda at inkorporere social ansvarlighed i produktionskæden.
Deres ønsker for produkterne er, at de der bruger dem fornemmer den ro, omtanke og livsglæde som care by me’s produkter afspejler, og hvor produkterne kan være med til at skabe rum hvor man kan lade op og være sig selv i. care by me designer udelukkende produkter, som de selv har lyst til at eje, og ønsker at det travle, moderne hverdagsliv tilføres glæde og underspillet luksus i form af deres designs. Samtidig arbejder de kun med de bedste materialer, da produkterne skal holde til at blive brugt.
En rigtig stor del af care by me’s DNA er netop fokus på at etablere samarbejdspartnere i forskellige udviklingslande, hvor lokale produktioner foregår under ordentlige forhold i henhold til både mennesker og natur. Dette betyder, at der skabes værdi i lokalsamfundene gennem arbejdspladser, hvor dette så leder videre til mere uddannelse i håndværk og produktionsmetoder til flere indbyggere, hvilket også genererer bæredygtige aspekter hvad angår miljø, økonomiske forhold samt lokalsamfundets sociale aspekt.